Enesetutvustus

Päris huvitav , mitmes praegune enesetutvustus viimaste aastate lõikes võiks olla. Ilmselt kusagil 100 lähedal. Aga iga kord ikka sama küsimus – kes ma siis antud hetkel olen ja miks see teistele peaks huvi pakkuma?

Niisiis, olen Astrid. Väljaõppelt mesinduskalduvusega saksa keele õpetaja, kes avastas endas huvi infotehnoloogilise maailma  vastu. Olen õpilastega koos päris palju tunde arvutis veetnud ja mõnikord on sellest lisaks hetketegevustele ka püsivamaid mälestusi jäänud. Näiteks CD-d Siemensi üleeuroopalisel õpilaste multimeediavõistlusel osalenud töödega.  Olen olnud mitme eri maa õpilaste ja õpetajatega korraga saksa keele tunnis ning saksa keele õpiku dialoogid tundusid pärast seda tavatunnis väga virtuaalsed ja ebareaalsed olevat. Väljakutseks oli ka oma klassiga projektis “Sülearvuti õpilasele” osalemine. Sellest ajast pärinevad kogemused ja probleemid olid  ajendiks haridustehnoloogia valdkonnaga intensiivsemaks tegelemiseks. Tegelikult huvitabki mind kõige rohkem teema: õpilane – arvuti – õpetaja. Samuti on väga huvitav jälgida, kuidas õpetajate omavaheline koostöö hakkab üha enam sujuma. Eesti õpetajatel on tekkinud hulgaliselt kogukondi – nii kodulehepõhiselt kui ka suuremates sotsiaalvõrgustikes, näiteks Facebookis. Ise osalen lisaks ESÕS-i IKT- grupis tegutsemisele veel ka ilmselt vanimas rahvusvahelises saksa keele õpetajate virtuaalkommuunis, mille liikmed teisipäeviti poolteist tundi live-online koosolekul oma kogemusi jagavad või siis külalisettekandeid kuulavad ja arutavad.  Meie DaFCommunity saab selle aasta mais juba 5-aastaseks.

Haridustehnoloogia magistriõpinguid alustasin sooviga oma seni kogutud kaootiliste teadmiste süstematiseerimiseks ja uute mõtteviiside avastamiseks.

Tõsi, vahepeal jäi jaksu väheks, aga rauarikaste toiduainete ja heavy-metal´ i kuulamise toel sai rauapuudus likvideeritud ning energia jälle taastatud.

Privaatselt olen abikaasa, ema, vanaema, tütar ja kahe koera ning ühe kassi suur sõber.

Lisa kommentaar